Hoitoon valmistautuminen

Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä hoidetaan koko ihmistä, joten älä hämmästy, että keskustelemme ensikohtaamisella ja tarvittaessa muulloinkin Tähtihelmessä elämän monista tasoista. Tietysti sinun hoitoon hakeutumisen syysi on koko hoitamisen perustana, mutta suunnitellakseni sinulle kokonaisvaltaisen hoidon tarvitsen tietoa myös muista elämän tasoista, kuten aikaisemmista sairauksista, kiputiloista, unesta, ruokavaliosta, työn tai opiskelun mielekkyydestä, suvussa esiintyvistä sairauksista, leikkauksistasi jne.

Olen kiinnostunut tietämään myös sen, että millaiset keinot ovat jo auttaneet sinua vaivassasi tai missä muissa hoidoissa käyt.  Haluan ymmärtää, millä keinoilla on vaikutusta sinun vointiisi.  Usein kokemuksesi kertovat kiinalaisen lääketieteen energeettisen käsityksen kautta jo paljon siitä, mitä kautta voimme löytää sinulle  apua.  Minun yksi tehtäväni on ”kääntää” sinun kokemuksesi kiinalaisen lääketieteen ”kielelle”.

Ota mukaan lista kaikista lääkkeistäsi. Kirjoita ylös kaikki lääkärin määräämät lääkkeet, kaikki apteekista ostetut käytössäsi olevat itsehoitolääkkeet ja myös kaikki luontaistuotteet, vitamiinit ja hivenaineet. (Eri aineilla voi olla epäsuotuisia yhteisvaikutuksia. Voit kysyä niistä aina myös apteekista, josta löytyy Herbalbase -tietokanta tätä varten.)

Jos sinulle on tehty tutkimuksia, leikkauksia tai otettu vasta laboratoriokokeita, haluaisin mielelläni nähdä asioista kertovat paperit.  Ota siis epikriisit mukaan.

Jos haluat auttaa vielä lisää, tule hoitoon kaikessa rauhassa ja ilman aamukahvia, joka voi stimuloida pulssiasi liikaa, jolloin en voi tunnistaa sieltä kaikkia mahdollisia tasoja.

Myös meikkivoiteiden pois jättäminen hoitoaamuna auttaa hoitajaa. Kasvojen väri saattaa joskus heijastaa hyvinkin vahvasti ihmisen vointia, esimerkiksi kipu voi näkyä vihertävänä värinä tai ruuansulatushäiriö keltaisuutena. Haluaisin mielelläni nähdä sinun toden värisi…

Tervetuloa Tähtihelmeen!

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista AKUPUNKTIOTA Porvoossa